logo
thuiswinkel-lid
127 artikelen gevonden:  Terug naar categorie?

Artikelnr.:92941200010
Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE 75 graden handtoorts 7,6m

Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE 75 graden handtoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.500,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.285,00
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059679
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE 75 graden handtoorts 7,6m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059679.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200020
Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE 75 graden handtoorts 15,2m

Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE 75 graden handtoorts 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.840,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.696,40
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059680
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE 75 graden handtoorts 15,2m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059680.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200030
Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC poort 180 graden machinetoorts 7,6m

Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC poort 180 graden machinetoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.840,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.696,40
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059682
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC poort 180 graden machinetoorts 7,6m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059682.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200040
Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC poort 180 graden machinetoorts 15,2m

Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC poort 180 graden machinetoorts 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 9.180,00
  • Prijs incl.btw:
    € 11.107,80
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059683
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC poort 180 graden machinetoorts 15,2m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059683.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200050
Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 7,6m

Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 9.095,00
  • Prijs incl.btw:
    € 11.004,95
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059712
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 7,6m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059712.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200060
Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 10,7m

Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 10,7m
  • Prijs per
    stuk
    € 9.010,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.902,10
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059764
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 230-400V 3-PH CE CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 10,7m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059764.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200070
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 7,6m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 7.692,50
  • Prijs incl.btw:
    € 9.307,93
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059690
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 7,6m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059690.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200080
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 15,2m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 7.947,50
  • Prijs incl.btw:
    € 9.616,48
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059691
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 15,2m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059691.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200090
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 15 graden handtoorts

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 15 graden handtoorts
  • Prijs per
    stuk
    € 8.840,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.696,40
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059692
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC 75 graden handtoorts 15 graden handtoorts

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059692.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200100
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoorts 15,2m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoorts 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.330,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.079,30
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059681
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoorts 15,2m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059681.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200110
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoorts 7,6m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.032,50
  • Prijs incl.btw:
    € 9.719,33
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059693
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoorts 7,6m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059693.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200120
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoort 7,6m Remote

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoort 7,6m Remote
  • Prijs per
    stuk
    € 8.287,50
  • Prijs incl.btw:
    € 10.027,88
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059694
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoort 7,6m Remote

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059694.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200130
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoort 15,2m Remote

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoort 15,2m Remote
  • Prijs per
    stuk
    € 8.585,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.387,85
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059695
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC poort 180 graden machinetoort 15,2m Remote

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059695.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200140
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 15,2m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.670,00
  • Prijs incl.btw:
    € 10.490,70
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059698
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 15,2m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059698.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200150
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 7,6m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.287,50
  • Prijs incl.btw:
    € 10.027,88
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059697
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 7,6m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059697.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200160
Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 10,7m

Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 10,7m
  • Prijs per
    stuk
    € 8.160,00
  • Prijs incl.btw:
    € 9.873,60
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059765
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC systeem 380-400V 3-PH CE/CCC CPC - Seriële poorten 180 graden machinetoorts 10,7m

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059765.Powermax105 SYNC systeem Hypertherm introduceert de SYNC-serie, de volgende generatie Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen. In tegenstelling tot alle andere plasmasystemen op de markt beschikt de Powermax SYNC-serie over ingebouwde intelligentie en een revolutionair verbruiksartikel uit één stuk cartridge. Verander de manier waarop u werkt met een vereenvoudigde systeembediening, een gestroomlijnde inventaris van verbruiksartikelen, lagere bedrijfskosten en maximale prestaties. Dit alles bij elkaar maakt de Powermax 65 / 85 / 105 plasmasystemen de slimmere keuze voor snij- en gutstoepassingen. Makkelijk te gebruiken: Gemakkelijk te identificeren verbruiksartikelen uit één stuk cartridge zijn kleurgecodeerd per proces om verwisseling van onderdelen te voorkomen en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen te vereenvoudigen. Nieuwe SmartSYNC-toortsen met de Hypertherm-cartridge stellen automatisch de juiste stroomsterkte en bedrijfsmodus in, waardoor installatiefouten worden geëlimineerd. Detectie van het einde van de levensduur laat de operator weten wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen. Minimaliseert bedrijfskosten: Vereenvoudigde bediening minimaliseert uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd. Het geavanceerde ontwerp van cartridge-verbruiksartikelen biedt een tot twee keer langere levensduur bij handmatig snijden en een verbeterde levenskwaliteit in gemechaniseerde opstellingen vergeleken met standaard verbruiksartikelen. Krijg toegang tot cartridgegegevens voor het bijhouden van prestaties en het analyseren van gebruikspatronen. Maximaliseer de prestaties: Voer een breed scala aan taken uit met gemakkelijk verwisselbare toortsstijlen en toepassingsspecifieke Hypertherm-cartridgeslijtdelen voor verschillende soorten snijden en gutsen. Verkort de trainingstijd met een vereenvoudigde installatie en consistente prestaties. Met tijdbesparende toortsbedieningen kan de operator de stroomsterkte direct aanpassen en verbruiksartikelen en toepassingen wijzigen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Toonaangevende betrouwbaarheid: SmartSYNC-zaklampen zijn ontworpen voor ruige, industriële omgevingen. SpringStart-technologie zorgt voor consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Toonaangevende betrouwbaarheid vermindert de productie-uitvaltijd.

Artikelnr.:92941200200
Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE

Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE
  • Prijs per
    stuk
    € 7.692,50
  • Prijs incl.btw:
    € 9.307,93
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059701
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059701.Voeding Powermax105 SYNC-voeding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200205
Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE plus CPC poort

Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE plus CPC poort
  • Prijs per
    stuk
    € 7.862,50
  • Prijs incl.btw:
    € 9.513,63
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059702
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE plus CPC poort

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059702.Voeding Powermax105 SYNC-voeding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200210
Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE plus CPC en seriële poorten

Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE plus CPC en seriële poorten
  • Prijs per
    stuk
    € 8.117,50
  • Prijs incl.btw:
    € 9.822,18
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059703
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC voeding 230-400V 3-PH CE plus CPC en seriële poorten

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059703.Voeding Powermax105 SYNC-voeding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200215
Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC

Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC
  • Prijs per
    stuk
    € 6.885,00
  • Prijs incl.btw:
    € 8.330,85
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059708
  • EAN: 662310498146
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC

  • 662310498146

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059708.Voeding Powermax105 SYNC-voeding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200220
Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC plus CPC poort

Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC plus CPC poort
  • Prijs per
    stuk
    € 7.097,50
  • Prijs incl.btw:
    € 8.587,98
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059709
  • EAN: 662310497903
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC plus CPC poort

  • 662310497903

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059709.Voeding Powermax105 SYNC-voeding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200225
Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC plus CPC en seriële poorten

Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC plus CPC en seriële poorten
  • Prijs per
    stuk
    € 7.352,50
  • Prijs incl.btw:
    € 8.896,53
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059710
  • EAN: 662310491437
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC voeding 380-400V 3-PH CE/CCC plus CPC en seriële poorten

  • 662310491437

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059710.Voeding Powermax105 SYNC-voeding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200230
SmartSYNC handtoorts 75 graden 7,6m kabel

SmartSYNC handtoorts 75 graden 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 709,75
  • Prijs incl.btw:
    € 858,80
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059726
  • EAN: 662310435707
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 75 graden 7,6m kabel

  • 662310435707

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059726.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200235
SmartSYNC handtoorts 75 graden 15,2m kabel

SmartSYNC handtoorts 75 graden 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 892,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.079,93
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059727
  • EAN: 662310435714
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 75 graden 15,2m kabel

  • 662310435714

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059727.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200240
SmartSYNC handtoorts 75 graden 22,8m kabel

SmartSYNC handtoorts 75 graden 22,8m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.079,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.306,20
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059728
  • EAN: 662310435721
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 75 graden 22,8m kabel

  • 662310435721

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059728.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200245
SmartSYNC handtoorts 75 graden 30m kabel

SmartSYNC handtoorts 75 graden 30m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.360,00
  • Prijs incl.btw:
    € 1.645,60
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059770
  • EAN: 662310102715
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 75 graden 30m kabel

  • 662310102715

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059770.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200250
SmartSYNC handtoorts 15 graden 7,6m kabel

SmartSYNC handtoorts 15 graden 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 709,75
  • Prijs incl.btw:
    € 858,80
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059723
  • EAN: 662310435677
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 15 graden 7,6m kabel

  • 662310435677

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059723.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200255
SmartSYNC handtoorts 15 graden 15,2m kabel

SmartSYNC handtoorts 15 graden 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 892,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.079,93
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059724
  • EAN: 662310435684
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 15 graden 15,2m kabel

  • 662310435684

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059724.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200260
SmartSYNC handtoorts 15 graden 22,8m kabel

SmartSYNC handtoorts 15 graden 22,8m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.079,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.306,20
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059725
  • EAN: 662310435691
  •  
  • more info
  • SmartSYNC handtoorts 15 graden 22,8m kabel

  • 662310435691

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059725.Handtoorts Met een eenvoudige, opdraaibare installatie van verbruiksartikelen en handige bedieningselementen voor het aanpassen van het vermogen en de stroomsterkte op draagbare modellen, kunnen SmartSYNC-toortsen voor de nieuwe Powermax65/85/105 SYNC-plasmasystemen van Hypertherm de gebruiker in staat stellen verbruiksartikelen en toepassingen te wisselen zonder terug te keren naar de stroomvoorziening. Hierdoor wordt de vervangingstijd van verbruiksartikelen teruggebracht tot ongeveer 10 seconden en wordt het systeem automatisch ingesteld op de cartridge, waardoor uitvaltijd, probleemoplossing, verspilling en trainingstijd worden geminimaliseerd. Hypertherm SmartSYNC-toortsconstructie Compatibel met: Powermax65/85/105 SYNC

Artikelnr.:92941200265
SmartSYNC 45° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 7,6m kabel

SmartSYNC 45° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.870,00
  • Prijs incl.btw:
    € 2.262,70
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528114
  • EAN: 662310502317
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 7,6m kabel

  • 662310502317

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528114.Lange toorts SmartSYNC lange zaklamp met verlengstuk en kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200270
SmartSYNC 45° lange toorts met 0,6m verlengstuk en 15,2m kabel

SmartSYNC 45° lange toorts met 0,6m verlengstuk en 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.725,50
  • Prijs incl.btw:
    € 2.087,86
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528116
  • EAN: 662310502294
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45° lange toorts met 0,6m verlengstuk en 15,2m kabel

  • 662310502294

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528116.Lange toorts SmartSYNC lange zaklamp met verlengstuk en kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200275
SmartSYNC 45° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 15,2m kabel

SmartSYNC 45° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 2.146,25
  • Prijs incl.btw:
    € 2.596,96
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528118
  • EAN: 662310502270
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 15,2m kabel

  • 662310502270

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528118.Lange toorts SmartSYNC lange zaklamp met verlengstuk en kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200280
SmartSYNC 90° lange toorts met 0,6m verlengstuk en 15,2m kabel

SmartSYNC 90° lange toorts met 0,6m verlengstuk en 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.725,50
  • Prijs incl.btw:
    € 2.087,86
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528117
  • EAN: 662310502287
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 90° lange toorts met 0,6m verlengstuk en 15,2m kabel

  • 662310502287

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528117.Lange toorts SmartSYNC lange zaklamp met verlengstuk en kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200285
SmartSYNC 90° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 15,2m kabel

SmartSYNC 90° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 2.146,25
  • Prijs incl.btw:
    € 2.596,96
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528119
  • EAN: 662310502300
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 90° lange toorts met 1,2m verlengstuk en 15,2m kabel

  • 662310502300

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528119.Lange toorts SmartSYNC lange zaklamp met verlengstuk en kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200290
SmartSYNC machinetoorts 180 graden 7,6m kabel

SmartSYNC machinetoorts 180 graden 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 875,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.059,36
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059719
  • EAN: 662310435639
  •  
  • more info
  • SmartSYNC machinetoorts 180 graden 7,6m kabel

  • 662310435639

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059719.Machinetoorts SmartSYNC-machinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200295
SmartSYNC machinetoorts 180 graden 10,7m kabel

SmartSYNC machinetoorts 180 graden 10,7m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 960,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.162,21
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059720
  • EAN: 662310435646
  •  
  • more info
  • SmartSYNC machinetoorts 180 graden 10,7m kabel

  • 662310435646

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059720.Machinetoorts SmartSYNC-machinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200300
SmartSYNC machinetoorts 180 graden 15,2m kabel

SmartSYNC machinetoorts 180 graden 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.079,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.306,20
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059721
  • EAN: 662310435653
  •  
  • more info
  • SmartSYNC machinetoorts 180 graden 15,2m kabel

  • 662310435653

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059721.Machinetoorts SmartSYNC-machinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200305
SmartSYNC machinetoorts 180 graden 22,8m kabel

SmartSYNC machinetoorts 180 graden 22,8m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.275,00
  • Prijs incl.btw:
    € 1.542,75
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059722
  • EAN: 662310435660
  •  
  • more info
  • SmartSYNC machinetoorts 180 graden 22,8m kabel

  • 662310435660

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059722.Machinetoorts SmartSYNC-machinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200310
SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 4,5m kabel

SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 4,5m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 790,50
  • Prijs incl.btw:
    € 956,51
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059733
  • EAN: 662310435776
  •  
  • more info
  • SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 4,5m kabel

  • 662310435776

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059733.Toorts SmartSYNC mini-/robotmachinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200315
SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 7,6m kabel

SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 867,00
  • Prijs incl.btw:
    € 1.049,07
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059734
  • EAN: 662310435783
  •  
  • more info
  • SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 7,6m kabel

  • 662310435783

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059734.Toorts SmartSYNC mini-/robotmachinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200320
SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 15,2m kabel

SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.062,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.285,63
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059735
  • EAN: 662310435790
  •  
  • more info
  • SmartSYNC mini/robotmachinetoorts 180 graden 15,2m kabel

  • 662310435790

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059735.Toorts SmartSYNC mini-/robotmachinetoorts + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200325
SmartSYNC robottoorts 45 graden 7,6m kabel

SmartSYNC robottoorts 45 graden 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 867,00
  • Prijs incl.btw:
    € 1.049,07
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059729
  • EAN: 662310435738
  •  
  • more info
  • SmartSYNC robottoorts 45 graden 7,6m kabel

  • 662310435738

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059729.Robottoorts SmartSYNC-robotzaklamp + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200330
SmartSYNC robottoorts 45 graden 15,2m kabel

SmartSYNC robottoorts 45 graden 15,2m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.062,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.285,63
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059730
  • EAN: 662310435745
  •  
  • more info
  • SmartSYNC robottoorts 45 graden 15,2m kabel

  • 662310435745

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059730.Robottoorts SmartSYNC-robotzaklamp + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200335
SmartSYNC robottoorts 90 graden 7,6m kabel

SmartSYNC robottoorts 90 graden 7,6m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 867,00
  • Prijs incl.btw:
    € 1.049,07
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059731
  • EAN: 662310435752
  •  
  • more info
  • SmartSYNC robottoorts 90 graden 7,6m kabel

  • 662310435752

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059731.Robottoorts SmartSYNC-robotzaklamp + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200340
SmartSYNC robottoorts 90 graden 152,m kabel

SmartSYNC robottoorts 90 graden 152,m kabel
  • Prijs per
    stuk
    € 1.062,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.285,63
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    059732
  • EAN: 662310435769
  •  
  • more info
  • SmartSYNC robottoorts 90 graden 152,m kabel

  • 662310435769

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 059732.Robottoorts SmartSYNC-robotzaklamp + kabel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200345
105A Werkkabel met handklem 7,6m

105A Werkkabel met handklem 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 189,55
  • Prijs incl.btw:
    € 229,36
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223254
  • EAN: 662310329952
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met handklem 7,6m

  • 662310329952

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223254.Werkkabel Kit: 105 A werkkabel met handklem Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200350
105A Werkkabel met handklem 15,2m

105A Werkkabel met handklem 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 335,75
  • Prijs incl.btw:
    € 406,26
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223255
  • EAN: 662310329969
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met handklem 15,2m

  • 662310329969

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223255.Werkkabel Kit: 105 A werkkabel met handklem Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200355
105A Werkkabel met handklem 22,8m

105A Werkkabel met handklem 22,8m
  • Prijs per
    stuk
    € 484,50
  • Prijs incl.btw:
    € 586,25
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223256
  • EAN: 662310329976
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met handklem 22,8m

  • 662310329976

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223256.Werkkabel Kit: 105 A werkkabel met handklem Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200360
105A Werkkabel met C-stijl klem 7,6m

105A Werkkabel met C-stijl klem 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 244,80
  • Prijs incl.btw:
    € 296,21
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223287
  • EAN: 662310330019
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met C-stijl klem 7,6m

  • 662310330019

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223287.Werkkabel Kit: 105 A Werkkabel met C-stijl klem Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200365
105A Werkkabel met C-stijl klem 15,2m

105A Werkkabel met C-stijl klem 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 433,50
  • Prijs incl.btw:
    € 524,54
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223288
  • EAN: 662310330026
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met C-stijl klem 15,2m

  • 662310330026

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223288.Werkkabel Kit: 105 A Werkkabel met C-stijl klem Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200370
105A Werkkabel met C-stijl klem 22,8m

105A Werkkabel met C-stijl klem 22,8m
  • Prijs per
    stuk
    € 582,25
  • Prijs incl.btw:
    € 704,52
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223289
  • EAN: 662310330033
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met C-stijl klem 22,8m

  • 662310330033

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223289.Werkkabel Kit: 105 A Werkkabel met C-stijl klem Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200375
105A Werkkabel met ringaansluiting 7,6m

105A Werkkabel met ringaansluiting 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 159,80
  • Prijs incl.btw:
    € 193,36
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223284
  • EAN: 662310329983
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met ringaansluiting 7,6m

  • 662310329983

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223284.Werkkabel Kit: 105 A Werkkabel met ringaansluiting Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200380
105A Werkkabel met ringaansluiting 15,2m

105A Werkkabel met ringaansluiting 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 306,85
  • Prijs incl.btw:
    € 371,29
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223285
  • EAN: 662310329990
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met ringaansluiting 15,2m

  • 662310329990

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223285.Werkkabel Kit: 105 A Werkkabel met ringaansluiting Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200385
105A Werkkabel met ringaansluiting 22,8m

105A Werkkabel met ringaansluiting 22,8m
  • Prijs per
    stuk
    € 454,75
  • Prijs incl.btw:
    € 550,25
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223286
  • EAN: 662310330002
  •  
  • more info
  • 105A Werkkabel met ringaansluiting 22,8m

  • 662310330002

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223286.Werkkabel Kit: 105 A Werkkabel met ringaansluiting Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200390
Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 7,6m

Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 240,55
  • Prijs incl.btw:
    € 291,07
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    128650
  • EAN: 662310180409
  •  
  • more info
  • Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 7,6m

  • 662310180409

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 128650.Afstandsbediening aan/uitschakelaar Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200395
Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 15,2m

Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 266,90
  • Prijs incl.btw:
    € 322,95
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    128651
  • EAN: 662310180416
  •  
  • more info
  • Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 15,2m

  • 662310180416

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 128651.Afstandsbediening aan/uitschakelaar Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200400
Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 22,8m

Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 22,8m
  • Prijs per
    stuk
    € 300,05
  • Prijs incl.btw:
    € 363,06
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    128652
  • EAN: 662310180423
  •  
  • more info
  • Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 22,8m

  • 662310180423

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 128652.Afstandsbediening aan/uitschakelaar Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200405
Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 45,7m

Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 45,7m
  • Prijs per
    stuk
    € 416,50
  • Prijs incl.btw:
    € 503,97
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428755
  • EAN: 662310414832
  •  
  • more info
  • Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts 45,7m

  • 662310414832

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428755.Afstandsbediening aan/uitschakelaar Afstandsbediening aan/uitschakelaar voor machinetoorts Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200410
Powermax105 CPC poort met selecteerbare spanningsverhouding

Powermax105 CPC poort met selecteerbare spanningsverhouding
  • Prijs per
    stuk
    € 156,40
  • Prijs incl.btw:
    € 189,24
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228884
  •  
  • more info
  • Powermax105 CPC poort met selecteerbare spanningsverhouding

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228884.CPC poort Upgradekit: Powermax105 CPC-poort met selecteerbare spanningsverhouding Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200415
Seriële interfacepoort (RS-485)

Seriële interfacepoort (RS-485)
  • Prijs per
    stuk
    € 271,15
  • Prijs incl.btw:
    € 328,09
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228539
  • EAN: 662310313845
  •  
  • more info
  • Seriële interfacepoort (RS-485)

  • 662310313845

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228539.Seriële interfacepoort Upgradekit: seriële interfacepoort (RS-485) Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200420
Machine interfacekabel 7,6m

Machine interfacekabel 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 102,85
  • Prijs incl.btw:
    € 124,45
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    023206
  • EAN: 662310124137
  •  
  • more info
  • Machine interfacekabel 7,6m

  • 662310124137

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 023206.Machine interfacekabel Machine-interfacekabel zonder spanningsdelersignaal, spade connectoren Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200425
Machine interfacekabel 15,2 m

Machine interfacekabel 15,2 m
  • Prijs per
    stuk
    € 209,95
  • Prijs incl.btw:
    € 254,04
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    023279
  • EAN: 662310124311
  •  
  • more info
  • Machine interfacekabel 15,2 m

  • 662310124311

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 023279.Machine interfacekabel Machine-interfacekabel zonder spanningsdelersignaal, spade connectoren Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200430
Machine interfacekabel met spanningsdeler signaalspade connectoren 7,6m

Machine interfacekabel met spanningsdeler signaalspade connectoren 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 140,25
  • Prijs incl.btw:
    € 169,70
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228350
  • EAN: 662310257224
  •  
  • more info
  • Machine interfacekabel met spanningsdeler signaalspade connectoren 7,6m

  • 662310257224

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228350.Machine interfacekabel Machine-interfacekabel met spanningsdelersignaal, spade connectoren Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200435
Machine interfacekabel met spanningsdeler signaalspade connectoren 15,2m

Machine interfacekabel met spanningsdeler signaalspade connectoren 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 166,60
  • Prijs incl.btw:
    € 201,59
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228351
  • EAN: 662310257231
  •  
  • more info
  • Machine interfacekabel met spanningsdeler signaalspade connectoren 15,2m

  • 662310257231

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228351.Machine interfacekabel Machine-interfacekabel met spanningsdelersignaal, spade connectoren Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200440
Machine interfacekabel met spanningsdeler signaal D-sub-connector 7,6 m

Machine interfacekabel met spanningsdeler signaal D-sub-connector 7,6 m
  • Prijs per
    stuk
    € 129,20
  • Prijs incl.btw:
    € 156,33
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223048
  • EAN: 662310261498
  •  
  • more info
  • Machine interfacekabel met spanningsdeler signaal D-sub-connector 7,6 m

  • 662310261498

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223048.Machine interfacekabel Machine-interfacekabel met spanningsdelersignaal, D-sub-connector Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200445
Machine interfacekabel met spanningsdeler signaal D sub connector 15,2m

Machine interfacekabel met spanningsdeler signaal D sub connector 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 227,80
  • Prijs incl.btw:
    € 275,64
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    123896
  • EAN: 662310210281
  •  
  • more info
  • Machine interfacekabel met spanningsdeler signaal D sub connector 15,2m

  • 662310210281

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 123896.Machine interfacekabel Machine-interfacekabel met spanningsdelersignaal, D-sub-connector Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200450
Seriële interface RS-485 naar niet afgesloten 7,6m

Seriële interface RS-485 naar niet afgesloten 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 140,25
  • Prijs incl.btw:
    € 169,70
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223236
  • EAN: 662310320768
  •  
  • more info
  • Seriële interface RS-485 naar niet afgesloten 7,6m

  • 662310320768

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223236.Seriële interface Seriële interface RS-485 tot niet afgesloten Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200455
Seriële interface RS-485 naar niet afgesloten 15,2 m

Seriële interface RS-485 naar niet afgesloten 15,2 m
  • Prijs per
    stuk
    € 223,55
  • Prijs incl.btw:
    € 270,50
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223237
  • EAN: 662310320775
  •  
  • more info
  • Seriële interface RS-485 naar niet afgesloten 15,2 m

  • 662310320775

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223237.Seriële interface Seriële interface RS-485 tot niet afgesloten Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200460
Seriële interface RS-485 naar 9 pins D sub connector 7,6m

Seriële interface RS-485 naar 9 pins D sub connector 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 166,60
  • Prijs incl.btw:
    € 201,59
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223239
  • EAN: 662310320782
  •  
  • more info
  • Seriële interface RS-485 naar 9 pins D sub connector 7,6m

  • 662310320782

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223239.Seriële interface Seriële interface RS-485 naar 9-pins D-sub-connector Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200465
Seriële interface RS-485 naar 9 pins D sub connector 15,2m

Seriële interface RS-485 naar 9 pins D sub connector 15,2m
  • Prijs per
    stuk
    € 266,05
  • Prijs incl.btw:
    € 321,92
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    223240
  • EAN: 662310320690
  •  
  • more info
  • Seriële interface RS-485 naar 9 pins D sub connector 15,2m

  • 662310320690

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 223240.Seriële interface Seriële interface RS-485 naar 9-pins D-sub-connector Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200470
Klemmontage voor Duramax robottoortsen

Klemmontage voor Duramax robottoortsen
  • Prijs per
    stuk
    € 320,45
  • Prijs incl.btw:
    € 387,74
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228806
  • EAN: 662310330040
  •  
  • more info
  • Klemmontage voor Duramax robottoortsen

  • 662310330040

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228806.Klemmontage Klemmontage voor Duramax en SmartSYNC robottoortsen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200475
Robottoorts Teach Tip Assembly voor SmartSYNC robottoortsen

Robottoorts Teach Tip Assembly voor SmartSYNC robottoortsen
  • Prijs per
    stuk
    € 334,05
  • Prijs incl.btw:
    € 404,20
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    429054
  • EAN: 662310435868
  •  
  • more info
  • Robottoorts Teach Tip Assembly voor SmartSYNC robottoortsen

  • 662310435868

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 429054.Robottoorts Teach Tip Assembly Robottoorts Teach Tip Assembly voor SmartSYNC-robottoortsen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200480
Hypertherm cartridgelezer

Hypertherm cartridgelezer
  • Prijs per
    stuk
    € 44,63
  • Prijs incl.btw:
    € 54,00
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528083
  • EAN: 662310497644
  •  
  • more info
  • Hypertherm cartridgelezer

  • 662310497644

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528083.Cartridgelezer De cartridgegegevens kunnen worden gelezen door de Hypertherm cartridgelezer in combinatie met de Powermax SYNC cartridgelezer-app. De cartridgelezer werkt met de NFC (near field communication) van uw mobiele telefoon om de gegevens in de app te laden. De gegevens kunnen vanuit de app worden geïmporteerd in de cartridge Excel-gegevensanalysetool. Deze gegevens helpen de prestaties bij te houden en patronen te analyseren. De Powermax SYNC cartridgelezer-app is te vinden in de populaire appstores. De Powermax SYNC heeft ingebouwde intelligentie en revolutionaire cartridges uit één stuk. De nieuwe kleurgecodeerde cartridges elimineren verwarring van verbruiksartikelen; elke kleur vertegenwoordigt een ander proces. De ingebouwde RFID-technologie geeft aan wanneer de cartridge vervangen moet worden. De geavanceerde SmartSYNC-zaklamp in combinatie met de cartridge stelt automatisch de juiste stroomsterkte, luchtdruk en bedrijfsmodus in. De stroomsterkte kan op de SmartSYNC-toorts worden aangepast en de cartridge kan worden vervangen zonder terug te keren naar de stroombron. De cartridges kunnen binnen enkele seconden worden vervangen; installeren of verwijderen met een kwartslag. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200485
Powermax105/105 SYNC/125 wielset

Powermax105/105 SYNC/125 wielset
  • Prijs per
    stuk
    € 429,25
  • Prijs incl.btw:
    € 519,39
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    229467
  •  
  • more info
  • Powermax105/105 SYNC/125 wielset

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 229467.Wielset Powermax105/125 wielset Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200490
Powermax105/105 SYNC/125 Gantry montageset voor snijtafels

Powermax105/105 SYNC/125 Gantry montageset voor snijtafels
  • Prijs per
    stuk
    € 892,50
  • Prijs incl.btw:
    € 1.079,93
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    229570
  • EAN: 662310344924
  •  
  • more info
  • Powermax105/105 SYNC/125 Gantry montageset voor snijtafels

  • 662310344924

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 229570.Gantry montageset Powermax105/125 Gantry montageset voor snijtafels Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200495
Systeemopslag Stofkap Powermax105/105 SYNC/125

Systeemopslag Stofkap Powermax105/105 SYNC/125
  • Prijs per
    stuk
    € 216,75
  • Prijs incl.btw:
    € 262,27
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    127360
  • EAN: 662310329945
  •  
  • more info
  • Systeemopslag Stofkap Powermax105/105 SYNC/125

  • 662310329945

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 127360.Systeemopslag stofkap De stofhoezen van het Hypertherm-systeem zijn gemaakt van vlamvertragend vinyl dat is ontworpen om uw Powermax-plasmasnijsysteem jarenlang te beschermen tegen stof en vuil. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200500
Eliminator luchtfiltratieset met stalen beschermkap voor Powermax105/125

Eliminator luchtfiltratieset met stalen beschermkap voor Powermax105/125
  • Prijs per
    stuk
    € 299,20
  • Prijs incl.btw:
    € 362,03
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228890
  • EAN: 662310330385
  •  
  • more info
  • Eliminator luchtfiltratieset met stalen beschermkap voor Powermax105/125

  • 662310330385

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228890.Eliminizer luchtfiltratiekit Eliminator luchtfiltratieset met stalen beschermkap voor Powermax105/125 Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200505
Eliminator Luchtfiltratiekit Filter 1 micron filter - vochtafscheider met automatische afvoer

Eliminator Luchtfiltratiekit Filter 1 micron filter - vochtafscheider met automatische afvoer
  • Prijs per
    stuk
    € 259,25
  • Prijs incl.btw:
    € 313,69
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    128647
  • EAN: 662310180386
  •  
  • more info
  • Eliminator Luchtfiltratiekit Filter 1 micron filter - vochtafscheider met automatische afvoer

  • 662310180386

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 128647.Eliminizer luchtfiltratiekit Een kant-en-klare kit met een .85 micron filter ter bescherming tegen vervuilde lucht, evenals een auto-drain vochtafscheider. Het filter wordt via bestaande montagegaten aan de voeding bevestigd. Een indicator in de filterbehuizing wordt rood wanneer de luchtstroom afneemt, wat een zichtbare aanwijzing geeft om het interne filterelement te vervangen. Dit heeft het potentieel om honderden, zo niet duizenden euro’s te besparen gedurende de levensduur van de machine! Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200510
Vervangend filterelement voor Eliminator luchtfilter

Vervangend filterelement voor Eliminator luchtfilter
  • Prijs per
    stuk
    € 84,15
  • Prijs incl.btw:
    € 101,82
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    011092
  • EAN: 662310116361
  •  
  • more info
  • Vervangend filterelement voor Eliminator luchtfilter

  • 662310116361

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 011092.Vervangingsfilterelement Vervangend filterelement voor eliminizer luchtfilter Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200515
Luchtfiltratiekit voor olieverwijdering 001 micron Coalescerende olie-extractiefilter

Luchtfiltratiekit voor olieverwijdering 001 micron Coalescerende olie-extractiefilter
  • Prijs per
    stuk
    € 349,35
  • Prijs incl.btw:
    € 422,71
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428719
  • EAN: 662310366018
  •  
  • more info
  • Luchtfiltratiekit voor olieverwijdering 001 micron Coalescerende olie-extractiefilter

  • 662310366018

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428719.Luchtfiltratieset Luchtfiltratiekit voor olieverwijdering, coalescentieolie-extractiefilter van 0,01 micron Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200520
Wandmontagebeugelset voor Eliminator luchtfilter of olieverwijderingsluchtfilter

Wandmontagebeugelset voor Eliminator luchtfilter of olieverwijderingsluchtfilter
  • Prijs per
    stuk
    € 51,00
  • Prijs incl.btw:
    € 61,71
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428718
  • EAN: 662310366001
  •  
  • more info
  • Wandmontagebeugelset voor Eliminator luchtfilter of olieverwijderingsluchtfilter

  • 662310366001

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428718.Wandmontagebeugelset Wandmontagebeugelset voor eliminizer-luchtfilter of olieverwijderingsluchtfilter Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200525
Vervangingsfilterelement voor olieverwijderingsluchtfilterset

Vervangingsfilterelement voor olieverwijderingsluchtfilterset
  • Prijs per
    stuk
    € 89,25
  • Prijs incl.btw:
    € 107,99
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428720
  • EAN: 662310366025
  •  
  • more info
  • Vervangingsfilterelement voor olieverwijderingsluchtfilterset

  • 662310366025

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428720.Vervangingsfilterelement Vervangingsfilterelement voor olieverwijderingsluchtfilterset Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200530
Stalen beschermkap voor Eliminatizer-filter voor Powermax105/105 SYNC/125

Stalen beschermkap voor Eliminatizer-filter voor Powermax105/105 SYNC/125
  • Prijs per
    stuk
    € 50,58
  • Prijs incl.btw:
    € 61,20
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    101215
  • EAN: 662310330132
  •  
  • more info
  • Stalen beschermkap voor Eliminatizer-filter voor Powermax105/105 SYNC/125

  • 662310330132

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 101215.Stalen beschermkap Stalen beschermkap voor eliminizerfilter voor Powermax105/125 Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200535
Leren toortsloodhoes met klittenbandsluiting zwart 7,6m

Leren toortsloodhoes met klittenbandsluiting zwart 7,6m
  • Prijs per
    stuk
    € 141,95
  • Prijs incl.btw:
    € 171,76
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    024877
  • EAN: 662310329426
  •  
  • more info
  • Leren toortsloodhoes met klittenbandsluiting zwart 7,6m

  • 662310329426

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 024877.Leren toortsloodhoes Leren zaklampsnoerhoes met klittenbandsluiting, zwart, 7,6 m sectie Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200540
Plasmacirkelsnijgeleider SmartSYNC Deluxe Kit met magnetische basis

Plasmacirkelsnijgeleider SmartSYNC Deluxe Kit met magnetische basis
  • Prijs per
    stuk
    € 249,05
  • Prijs incl.btw:
    € 301,35
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    027669
  • EAN: 662310135980
  •  
  • more info
  • Plasmacirkelsnijgeleider SmartSYNC Deluxe Kit met magnetische basis

  • 662310135980

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 027669.Plasmacirkelsnijgeleider Deluxe Plasmacirkelsnijgeleider Deluxe SmartSYNC Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200545
Plasmacirkelsnijgeleider SmartSYNC Basis Kit

Plasmacirkelsnijgeleider SmartSYNC Basis Kit
  • Prijs per
    stuk
    € 149,60
  • Prijs incl.btw:
    € 181,02
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    017065
  • EAN: 662310435349
  •  
  • more info
  • Plasmacirkelsnijgeleider SmartSYNC Basis Kit

  • 662310435349

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 017065.Plasmacirkelsnijgeleider Basis Basis SmartSYNC Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200550
Plasmacirkelsnijgeleider

Plasmacirkelsnijgeleider
  • Prijs per
    stuk
    € 153,85
  • Prijs incl.btw:
    € 186,16
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    017041
  • EAN: 662310351151
  •  
  • more info
  • Plasmacirkelsnijgeleider

  • 662310351151

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 017041.Plasmacirkelsnijgeleider Plasmacirkelsnijgeleider Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200555
Magnetische richtliniaal

Magnetische richtliniaal
  • Prijs per
    stuk
    € 133,45
  • Prijs incl.btw:
    € 161,47
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    017042
  • EAN: 662310351168
  •  
  • more info
  • Magnetische richtliniaal

  • 662310351168

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 017042.Magnetische richtliniaal Magnetische richtliniaal Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200560
SmartSYNC schuine geleider

SmartSYNC schuine geleider
  • Prijs per
    stuk
    € 190,40
  • Prijs incl.btw:
    € 230,38
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    017066
  • EAN: 662310435356
  •  
  • more info
  • SmartSYNC schuine geleider

  • 662310435356

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 017066.Schuine geleider Schuine geleider SmartSYNC Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200565
Magnetisch blok 2 Pack

Magnetisch blok 2 Pack
  • Prijs per
    stuk
    € 105,40
  • Prijs incl.btw:
    € 127,53
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    017043
  • EAN: 662310351175
  •  
  • more info
  • Magnetisch blok 2 Pack

  • 662310351175

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 017043.Magnetisch blok Deze set van 2 magnetische blokken is ontworpen voor het vasthouden van sjablonen en rechte randen voor eenvoudig en nauwkeurig handmatig plasmasnijden. Aan-uitmagneten voor gebruiksgemak Houd een snijgeleider tot 1/8 inch dik vast Zeskantbouten voor een stevige grip op de snijgeleider, inclusief inbussleutel Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200570
Gutshitteschild voor de Duramax en SmartSYNC serie

Gutshitteschild voor de Duramax en SmartSYNC serie
  • Prijs per
    stuk
    € 113,90
  • Prijs incl.btw:
    € 137,82
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428347
  • EAN: 662310355906
  •  
  • more info
  • Gutshitteschild voor de Duramax en SmartSYNC serie

  • 662310355906

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428347.Gutshitteschild Gutshitteschild voor SmartSYNC, Duramax en Duramax Lock fakkels Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200575
SmartSYNC 105 A Sleepsnijden

SmartSYNC 105 A Sleepsnijden
  • Prijs per
    stuk
    € 48,45
  • Prijs incl.btw:
    € 58,62
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428937
  • EAN: 662310495978
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 105 A Sleepsnijden

  • 662310495978

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428937.Sleepsnijden 105 A sleeppatronen zijn geoptimaliseerd voor het snijden van dikkere metalen tot 32 mm (1-1/4?) dik. Om de levensduur en prestaties van de cartridge te maximaliseren is het belangrijk om de cartridge te selecteren die geoptimaliseerd is voor het werkstuk dat u aan het snijden bent. 105 A sleepsnijcartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor de Powermax105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor Powermax105-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200580
SmartSYNC 85 A Sleepsnijden

SmartSYNC 85 A Sleepsnijden
  • Prijs per
    stuk
    € 46,75
  • Prijs incl.btw:
    € 56,57
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428935
  • EAN: 662310495954
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 85 A Sleepsnijden

  • 662310495954

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428935.Sleepsnijden Deze cartridge of contacttip is geschikt voor het snijden van metalen tot wel 25mm. De contacttip is geschikt voor de SmartSYNC toortsen voor de Powermax 85/105 systemen en, met gebruik van een adapter, voor de Duramax toortsen voor de Powermax85/105 lassystemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200585
SmartSYNC 65 A Sleepsnijden

SmartSYNC 65 A Sleepsnijden
  • Prijs per
    stuk
    € 46,75
  • Prijs incl.btw:
    € 56,57
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428931
  • EAN: 662310495947
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 65 A Sleepsnijden

  • 662310495947

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428931.Sleepsnijden Deze cartridge of contacttip is geschikt voor het snijden van metalen tot wel 20mm. De contacttip is geschikt voor de SmartSYNC toortsen voor de Powermax 65/85/105 systemen en, met gebruik van een adapter, voor de Duramax toortsen voor de Powermax65/85/105 lassystemen. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200590
SmartSYNC 45 A Sleepsnijden

SmartSYNC 45 A Sleepsnijden
  • Prijs per
    stuk
    € 46,75
  • Prijs incl.btw:
    € 56,57
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428927
  • EAN: 662310496098
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45 A Sleepsnijden

  • 662310496098

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428927.Sleepsnijden Deze cartridge 45A is ideaal voor het snijden van metalen tot 6mm dik. De contacttip is geschikt voor de SmartSYNC toortsen voor de Powermax65/85/105 lassystemen en voor de Duramax toortsen met een adapter voor de Powermax45 XP/65/85/105 systemen. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200595
SmartSYNC 30-45 A Hand FineCut

SmartSYNC 30-45 A Hand FineCut
  • Prijs per
    stuk
    € 48,45
  • Prijs incl.btw:
    € 58,62
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428928
  • EAN: 662310498177
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 30-45 A Hand FineCut

  • 662310498177

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428928.FineCut Deze cartridge of contacttip is ideaal voor het snijden van fijne details. De tip produceert zeer nauwe sneden op dun zacht staal en op roestvrijstaal van 3 mm. Kies de beste cartridge voor jouw werkomstandigheden en materiaal om de levensduur van de contacttip te verlengen. De contacttip is geschikt voor de SmartSYNC toortsen voor de Powermax65/85/105 lassystemen en voor Powermax45 XP/65/85/105 lassystemen in combinatie met de Duramax toortsen met een toortsadapter. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200600
SmartSYNC 105 A Gemechaniseerd snijden

SmartSYNC 105 A Gemechaniseerd snijden
  • Prijs per
    stuk
    € 48,45
  • Prijs incl.btw:
    € 58,62
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428936
  • EAN: 662310495961
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 105 A Gemechaniseerd snijden

  • 662310495961

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428936.Gemechaniseerd snijden 105 A gemechaniseerde cartridges bieden optimale productieprestaties bij het snijden binnen een diktebereik van 10 mm (3/8?) tot 20 mm (3/4?) dik. Het overschrijden van het optimale diktebereik kan resulteren in een afname van de snelheid en snijkwaliteit. Om de levensduur en prestaties van de cartridge te maximaliseren, selecteert u de cartridge met de juiste stroomsterkte voor het werkstuk dat u aan het snijden bent. 105 A gemechaniseerde snijcartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor de Powermax105 SYNC-systemen. Duramax-toortsen met een toortsadapter* voor Powermax105-systemen. Gemechaniseerde patronen kunnen ook op handtoortsen worden gebruikt als snijden met een stand-off gewenst is. *Als u een gemechaniseerde cartridge met een toortsadapter op een Duramax-machinetoorts gebruikt, raadpleeg dan de Snijtabellengids voor cartridge-adapter op Duramax-toortsen (811300MU). Er zijn ook optionele ohmse ringtoortshoogtesensorsets verkrijgbaar. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200605
SmartSYNC 85 A Gemechaniseerd snijden

SmartSYNC 85 A Gemechaniseerd snijden
  • Prijs per
    stuk
    € 46,75
  • Prijs incl.btw:
    € 56,57
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428934
  • EAN: 662310496111
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 85 A Gemechaniseerd snijden

  • 662310496111

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428934.Gemechaniseerd snijden Deze 85A cartridge of contacttip is ideaal voor het machinaal snijden van materialen tussen de 10 en 16 mm. Bij het bewerken van dikker materiaal gaat de kwaliteit van de snede en de snijsnelheid omlaag. De cartridge is geschikt voor zowel machinaal als handmatig snijden. De contacttip is geschikt voor de SmartSYNC toortsen voor de Powermax 85/105 systemen en, met gebruik van een adapter, voor de Duramax toortsen voor de Powermax85/105 lassystemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200610
SmartSYNC 65 A Gemechaniseerd snijden

SmartSYNC 65 A Gemechaniseerd snijden
  • Prijs per
    stuk
    € 46,75
  • Prijs incl.btw:
    € 56,57
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428930
  • EAN: 662310496104
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 65 A Gemechaniseerd snijden

  • 662310496104

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428930.Gemechaniseerd snijden 65 A gemechaniseerde cartridges bieden optimale productieprestaties bij het snijden binnen een diktebereik van 6 mm (1/4?) tot 12 mm (1/2?) dik. Het overschrijden van het optimale diktebereik kan resulteren in een afname van de snelheid en snijkwaliteit. Om de levensduur en prestaties van de cartridge te maximaliseren, selecteert u de cartridge met de juiste stroomsterkte voor het werkstuk dat u aan het snijden bent. 65 A gemechaniseerde snijcartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor de Powermax65/85/105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter* voor Powermax65/85/105-systemen. Gemechaniseerde patronen kunnen ook op handtoortsen worden gebruikt als snijden met een stand-off gewenst is. *Als u een gemechaniseerde cartridge met een toortsadapter op een Duramax-machinetoorts gebruikt, raadpleeg dan de Snijtabellengids voor cartridge-adapter op Duramax-toortsen (811300MU). Er zijn ook optionele ohmse ringtoortshoogtesensorsets verkrijgbaar. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200615
SmartSYNC 45 A Gemechaniseerd snijden

SmartSYNC 45 A Gemechaniseerd snijden
  • Prijs per
    stuk
    € 46,75
  • Prijs incl.btw:
    € 56,57
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428925
  • EAN: 662310497521
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45 A Gemechaniseerd snijden

  • 662310497521

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428925.Gemechaniseerd snijden 45 A gemechaniseerde cartridges bieden optimale productieprestaties bij het snijden binnen een diktebereik van 3 mm (1/8?) tot 6 mm (1/4?) dik. Het overschrijden van het optimale diktebereik kan resulteren in een afname van de snelheid en snijkwaliteit. Om de levensduur en prestaties van de cartridge te maximaliseren, selecteert u de cartridge met de juiste stroomsterkte voor het werkstuk dat u aan het snijden bent. 45 A gemechaniseerde snijcartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor de Powermax65/85/105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter* voor Powermax45 XP/65/85/105-systemen. Gemechaniseerde patronen kunnen ook op handtoortsen worden gebruikt als snijden met een stand-off gewenst is. *Als u een gemechaniseerde cartridge met een toortsadapter op een Duramax-machinetoorts gebruikt, raadpleeg dan de Snijtabellengids voor cartridge-adapter op Duramax-toortsen (811300MU). Er zijn ook optionele ohmse ringtoortshoogtesensorsets verkrijgbaar. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200620
SmartSYNC 30-45 A Gemechaniseerde FineCut

SmartSYNC 30-45 A Gemechaniseerde FineCut
  • Prijs per
    stuk
    € 48,45
  • Prijs incl.btw:
    € 58,62
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428926
  • EAN: 662310498160
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 30-45 A Gemechaniseerde FineCut

  • 662310498160

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428926.Gemechaniseerd FineCut FineCut®-cartridges produceren een smallere kerf op dun zacht staal en roestvrij staal tot 3 mm (10 gauge), wat ideaal is voor het snijden van fijne details. Om de levensduur en prestaties van de cartridge te maximaliseren is het belangrijk om de cartridge te selecteren die geoptimaliseerd is voor het werkstuk dat u aan het snijden bent. 30–45 A FineCut – gemechaniseerde cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC®-zaklampen voor de Powermax65/85/105 SYNC®-systemen Duramax®-toortsen met een toortsadapter* voor Powermax45® XP/65/85/105-systemen *Als u een gemechaniseerde FineCut-cartridge met een toortsadapter op een Duramax-machinetoorts gebruikt, raadpleeg dan de Snijtabellengids voor cartridge-adapter op Duramax-toortsen (811300MU). Er zijn ook optionele ohmse ringtoortshoogtesensorsets verkrijgbaar. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200625
SmartSYNC 105 A Maximale verwijdering Gutsen

SmartSYNC 105 A Maximale verwijdering Gutsen
  • Prijs per
    stuk
    € 50,15
  • Prijs incl.btw:
    € 60,68
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428938
  • EAN: 662310498191
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 105 A Maximale verwijdering Gutsen

  • 662310498191

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428938.Gutsen Gutspatronen met maximale verwijdering zijn geoptimaliseerd voor agressievere metaalverwijdering, waardoor diepe gutsprofielen en extreme metaalwastoepassingen worden bereikt. Gutspatronen met een maximale verwijdering van 105 A zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax105 SYNC-systemen Duramax®-toortsen met een toortsadapter voor Powermax105-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200630
SmartSYNC 45-85 A Maximale verwijdering gutsen

SmartSYNC 45-85 A Maximale verwijdering gutsen
  • Prijs per
    stuk
    € 48,45
  • Prijs incl.btw:
    € 58,62
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428932
  • EAN: 662310498184
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45-85 A Maximale verwijdering gutsen

  • 662310498184

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428932.Maximale verwijdering gutsen Gutspatronen met maximale verwijdering zijn geoptimaliseerd voor agressievere metaalverwijdering, waardoor diepe gutsprofielen en extreme metaalwastoepassingen worden bereikt. Gutspatronen van 45-85 A met maximale verwijdering zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax65/85 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor Powermax45 XP/65/85-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200635
SmartSYNC 105 A Maximale controle gutsen

SmartSYNC 105 A Maximale controle gutsen
  • Prijs per
    stuk
    € 50,15
  • Prijs incl.btw:
    € 60,68
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428939
  • EAN: 662310498252
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 105 A Maximale controle gutsen

  • 662310498252

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428939.Gutsen Max Control-gutspatronen zijn geoptimaliseerd voor nauwkeurigere metaalverwijdering, waardoor ondiepe gutsprofielen en lichte wastoepassingen voor materialen worden bereikt. 105 A max control-gutscartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor Powermax105-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200640
SmartSYNC 45-85 A Maximale controle gutsen

SmartSYNC 45-85 A Maximale controle gutsen
  • Prijs per
    stuk
    € 48,45
  • Prijs incl.btw:
    € 58,62
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428933
  • EAN: 662310498245
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 45-85 A Maximale controle gutsen

  • 662310498245

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428933.Maximale controle gutsen Max Control-gutspatronen zijn geoptimaliseerd voor nauwkeurigere metaalverwijdering, waardoor ondiepe gutsprofielen en lichte wastoepassingen voor materialen worden gerealiseerd. 45–85 A max control-gutscartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax65/85 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor Powermax45 XP/65/85-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200645
SmartSYNC 105 A FlushCut

SmartSYNC 105 A FlushCut
  • Prijs per
    stuk
    € 86,70
  • Prijs incl.btw:
    € 104,91
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428954
  • EAN: 662310498917
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 105 A FlushCut

  • 662310498917

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428954.FlushCut FlushCut-cartridges zijn ontworpen om hulpstukken, nokken, padogen en andere positieve kenmerken zo dicht mogelijk bij de basis te snijden zonder het werkstuk te doorboren of te beschadigen. 105 A FlushCut-cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax105 SYNC-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200650
SmartSYNC 85 A FlushCut

SmartSYNC 85 A FlushCut
  • Prijs per
    stuk
    € 86,70
  • Prijs incl.btw:
    € 104,91
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428953
  • EAN: 662310498900
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 85 A FlushCut

  • 662310498900

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428953.FlushCut FlushCut-cartridges zijn ontworpen om hulpstukken, nokken, padogen en andere positieve kenmerken zo dicht mogelijk bij de basis te snijden zonder het werkstuk te doorboren of te beschadigen. 85 A FlushCut-cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax85/105 SYNC-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200655
SmartSYNC 65 A FlushCut

SmartSYNC 65 A FlushCut
  • Prijs per
    stuk
    € 86,70
  • Prijs incl.btw:
    € 104,91
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428952
  • EAN: 662310498894
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 65 A FlushCut

  • 662310498894

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428952.FlushCut FlushCut-cartridges zijn ontworpen om hulpstukken, nokken, padogen en andere positieve kenmerken zo dicht mogelijk bij de basis te snijden zonder het werkstuk te doorboren of te beschadigen. 65 A FlushCut-cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax65/85/105 SYNC-systemen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200660
SmartSYNC 65 A HyAccess Sleepsnijden

SmartSYNC 65 A HyAccess Sleepsnijden
  • Prijs per
    stuk
    € 104,55
  • Prijs incl.btw:
    € 126,51
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428984
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 65 A HyAccess Sleepsnijden

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428984.HyAccess Sleepsnijden HyAccess-cartridges zijn gepatenteerde slijtdelen met extra lengte en een smaller profiel voor snijden en gutsen op moeilijk bereikbare plaatsen. 65 A HyAccess-cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax65/85/105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor de Powermax45 XP/65/85/105 Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200665
SmartSYNC 65 A HyAccess Guts

SmartSYNC 65 A HyAccess Guts
  • Prijs per
    stuk
    € 104,55
  • Prijs incl.btw:
    € 126,51
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428987
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 65 A HyAccess Guts

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428987.HyAccess Guts HyAccess-cartridges zijn gepatenteerde slijtdelen met extra lengte en een smaller profiel voor snijden en gutsen op moeilijk bereikbare plaatsen. 65 A HyAccess-cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax65/85/105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor de Powermax45 XP/65/85/105 Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200670
SmartSYNC 65 A HyAccess Gemechaniseerd snijden

SmartSYNC 65 A HyAccess Gemechaniseerd snijden
  • Prijs per
    stuk
    € 104,55
  • Prijs incl.btw:
    € 126,51
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528079
  •  
  • more info
  • SmartSYNC 65 A HyAccess Gemechaniseerd snijden

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528079.HyAccess Gemechaniseerd snijden HyAccess-cartridges zijn gepatenteerde slijtdelen met extra lengte en een smaller profiel voor snijden en gutsen op moeilijk bereikbare plaatsen. 65 A HyAccess-cartridges zijn compatibel met: SmartSYNC-zaklampen voor Powermax65/85/105 SYNC-systemen Duramax-toortsen met een toortsadapter voor de Powermax45 XP/65/85/105 Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200675
SmartSYNC Ohmic ringen

SmartSYNC Ohmic ringen
  • Prijs per
    stuk
    € 11,14
  • Prijs incl.btw:
    € 13,47
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428895
  • EAN: 662310495930
  •  
  • more info
  • SmartSYNC Ohmic ringen

  • 662310495930

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428895.Ohmic ringen Ohmse ringset met 3 ringen De ohmse contactring klikt op de gemechaniseerde cartridge en verbindt deze via een elektrische draad met toortshoogteregelaars (THC's) die het gebruik van ohms contact ondersteunen om het oppervlak van het werkstuk vóór elke snede te vinden. 'Ohms contact' verwijst naar de elektrische verbinding die wordt gemaakt tussen de toorts en het werkstuk wanneer de toorts het werkstuk raakt tijdens de initiële hoogtemeting. Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200680
Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CSA

Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CSA
  • Prijs per
    stuk
    € 196,35
  • Prijs incl.btw:
    € 237,58
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528013
  • EAN: 662310500016
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CSA

  • 662310500016

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528013.Plasmavoedingsafdekking Powermax105 SYNC plasma-voedingsafdekking met labels CSA Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200685
Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CE/CCC

Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CE/CCC
  • Prijs per
    stuk
    € 196,35
  • Prijs incl.btw:
    € 237,58
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528014
  • EAN: 662310500023
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CE/CCC

  • 662310500023

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528014.Plasmavoedingsafdekking Powermax105 SYNC plasmavoedingsafdekking met labels CE/CCC Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200690
Powermax105 SYNC labels CSA

Powermax105 SYNC labels CSA
  • Prijs per
    stuk
    € 75,65
  • Prijs incl.btw:
    € 91,54
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528022
  • EAN: 662310500108
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC labels CSA

  • 662310500108

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528022.Labels Powermax105 SYNC labels CSA Using genuine Hypertherm consumables for your Hypertherm plasma cutting system is the only way to ensure optimal performance. Hypertherm consumables have the latest performance-enhancing technologies and are machined to the highest quality standards.

Artikelnr.:92941200695
Powermax105 SYNC labels CE/CCC

Powermax105 SYNC labels CE/CCC
  • Prijs per
    stuk
    € 75,65
  • Prijs incl.btw:
    € 91,54
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    528023
  • EAN: 662310500115
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC labels CE/CCC

  • 662310500115

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 528023.Labels Powermax105 SYNC-labels CE/CCC Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200700
Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting CSA modellen 3m

Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting CSA modellen 3m
  • Prijs per
    stuk
    € 260,95
  • Prijs incl.btw:
    € 315,75
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228885
  • EAN: 662310330330
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting CSA modellen 3m

  • 662310330330

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228885.Netsnoer Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200705
Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting 230V – 400V CE modellen 3m

Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting 230V – 400V CE modellen 3m
  • Prijs per
    stuk
    € 262,65
  • Prijs incl.btw:
    € 317,81
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228886
  • EAN: 662310330347
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting 230V – 400V CE modellen 3m

  • 662310330347

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228886.Netsnoer Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200710
Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting 380V CCC / 400V CE modellen 3m

Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting 380V CCC / 400V CE modellen 3m
  • Prijs per
    stuk
    € 548,25
  • Prijs incl.btw:
    € 663,38
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428949
  • EAN: 662310499921
  •  
  • more info
  • Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting 380V CCC / 400V CE modellen 3m

  • 662310499921

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428949.Netsnoer Powermax105 SYNC netsnoer met trekontlasting Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200715
Luchtfilterschaal polycarbonaat

Luchtfilterschaal polycarbonaat
  • Prijs per
    stuk
    € 93,50
  • Prijs incl.btw:
    € 113,14
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428352
  • EAN: 662310360184
  •  
  • more info
  • Luchtfilterschaal polycarbonaat

  • 662310360184

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428352.Luchtfilterschaal Luchtfilterschaal polycarbonaat Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200720
Luchtfilterschaal nylon

Luchtfilterschaal nylon
  • Prijs per
    stuk
    € 107,10
  • Prijs incl.btw:
    € 129,59
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428415
  • EAN: 662310360191
  •  
  • more info
  • Luchtfilterschaal nylon

  • 662310360191

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428415.Luchtfilterschaal Luchtfilterkom nylon Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200725
Luchtfilterelement en O-ring compatibel met beide typen filterschalen

Luchtfilterelement en O-ring compatibel met beide typen filterschalen
  • Prijs per
    stuk
    € 47,18
  • Prijs incl.btw:
    € 57,08
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    228695
  • EAN: 662310314187
  •  
  • more info
  • Luchtfilterelement en O-ring compatibel met beide typen filterschalen

  • 662310314187

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 228695.Luchtfilterelement en O-ring Luchtfilterelement en O-ring compatibel met beide typen filterschalen Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200730
O-ringen voor toortskop

O-ringen voor toortskop
  • Prijs per
    stuk
    € 16,92
  • Prijs incl.btw:
    € 20,47
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428950
  • EAN: 662310500733
  •  
  • more info
  • O-ringen voor toortskop

  • 662310500733

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428950.O-ringen O-ringen voor toortskop Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200735
Snelkoppelingsschaal

Snelkoppelingsschaal
  • Prijs per
    stuk
    € 35,49
  • Prijs incl.btw:
    € 42,94
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    428863
  • EAN: 662310500511
  •  
  • more info
  • Snelkoppelingsschaal

  • 662310500511

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 428863.Snelkoppelingsschaal Snelkoppelingsschaal Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200740
Powermax65 85 - 105 SYNC bedieningshandleiding Engels

Powermax65 85 - 105 SYNC bedieningshandleiding Engels
  • Prijs per
    stuk
    € 0,85
  • Prijs incl.btw:
    € 1,03
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    810470
  •  
  • more info
  • Powermax65 85 - 105 SYNC bedieningshandleiding Engels

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 810470.Bedieningshandleiding Engels Kopie Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200745
Powermax65 85 - 105 SYNC snijtabellen gids meertalig

Powermax65 85 - 105 SYNC snijtabellen gids meertalig
  • Prijs per
    stuk
    € 0,85
  • Prijs incl.btw:
    € 1,03
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    810500MU
  •  
  • more info
  • Powermax65 85 - 105 SYNC snijtabellen gids meertalig

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 810500MU.Snijtabellen gids meertalig Kopie Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Artikelnr.:92941200750
Powermax65 85 - 105 SYNC marketingkit

Powermax65 85 - 105 SYNC marketingkit
  • Prijs per
    stuk
    € 12,75
  • Prijs incl.btw:
    € 15,43
  • Minimale afname
    1 stuk
  • Hypertherm
  • Fabrikant-
    nummer:
    851524
  •  
  • more info
  • Powermax65 85 - 105 SYNC marketingkit

  • Hypertherm plasmasnijder
  • Hypertherm 851524.Marketingkit Kopie Het gebruik van originele Hypertherm-verbruiksartikelen voor uw Hypertherm-plasmasnijsysteem is de enige manier om optimale prestaties te garanderen. Hypertherm-slijtdelen beschikken over de nieuwste prestatieverhogende technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.